galamb
Békés Katalin
Békés Katalin
Békés Katalin
Békés Katalin


Gyere az oldalra máskor is!


Nézem a képernyőt és első gondolatom, hogy erre is ő vett rá.

"Tanuld meg a számítógépet használni, nem lehet nélküle dolgozni!"

Istenem, mi mindent tanultam Tőle! Mi volt a legfontosabb? Talán az, hogy minden este gondoljuk végig a napunkat, megtettük-e, és jól tettük-e a tőlünk telhetőt. Ha nem, másnap nehezebb és több lesz a dolgunk.

Katalin minden nap megtette, amit kellett.

Életét felelősen élte, támasza volt szüleinek, testvéreinek és -tanúsíthatom- munkatársainak is bármilyen szükségükben. Szakmai tudása, kiemelkedő munkabírása, kitartása, és gyors észjárása méltán tették elismertté személyét az energetikus társadalomban.

Két évtizedig a Taurus Gumiipari Vállalat gyárainak energiagazdálkodási területén dolgozott, kezdetben beosztott mérnökként Nyíregyházán, majd a budapesti központban osztályvezetőként, végül az ott eltöltött utolsó években energia menedzserként szervezte, fejlesztette és irányította az energetikusok tevékenységét.

1990 óta a Budapesti Elektromos Művek Energiakereskedelmi Főosztályán vállalt osztályvezetést. Úgy érezte, a fogyasztói oldalon megszerzett tapasztalatot itt mindenki javára lehet kamatoztatni, hiszen ha valaki, akkor ő igazán tudta mit szeretnének a fogyasztók, hogyan lehet egyeztetni az érdekeket szolgáltató és fogyasztó között.

Nagy szakmai változásokban vett részt, - mint például az energia szektor privatizációja, vagy a 94-es Villamos Energia Törvény végrehajtása - melyek során igényes, komoly, átfogó szelleme biztosította, hogy jó irányba folyjanak a munkák, és a vele együttműködőkben maradandó és felemelő nyomot hagyjon a közösen eltöltött idő.

Azt tartják, nem az a gazdag, akinek van, hanem aki adni tud. Katalin, Te gazdag voltál, sokat adtál rövid életed alatt, Istenbe vetett hited, akaraterőd lehetővé tette Számodra, hogy betegségben se szorulj másra, így nem könnyíthettük meg szenvedésed. Sajnáljuk.

Nélküled mi még szegényebbek leszünk.

Munkatársad, életed tanúja húsz éve:

Horváth Emília

forrás: http://www.omikk.bme.hu:8080/cikkadat/bitstream/123456789/2016/1/ET_2001_10r.pdf


2001. augusztus
Utoljára frissítve: 2012. június 25.


kezdőoldalraBékés Katalin
Békés Katalin
Békés Katalin
Békés Katalin